Bemesting

Zodebemesten
Het bemesten voeren wij uit met twee getrokken tanken van 16 m3. Beide tanken zijn voorzien van een double twin onderstel. Dat wil zeggen 4 grote wielen naast elkaar. Dit is een zeer bodemvriendelijk onderstel. De grote banden hebben een groot contactoppervlak en trekken zeer licht. Beide tanken zijn voorzien van een spreid-as. Hierdoor kunnen de buitenste wielen van de tank buiten het wiel van de trekker worden geschoven.  Wij werken met Vredo bemesters die onder alle omstandigheden net werk leveren.

Vaste mest strooien
Uw vaste mest kunnen wij verstrooien met een Joskin strooier met verticale walsen. Goede verdeling, ook bij het verstrooien van compost.

Bekalken
Voor het bijhouden van de pH waarde van uw land kunnen wij natte kalk leveren en strooien. Ook kunnen wij de pH meting (gratis) voor u uitvoeren. Wij besteden veel aandacht aan de pH waarde omdat in de praktijk blijkt dat een te lage pH waarde lagere opbrengsten geeft. Ook voor het telen vna grasklaver en graslandkruiden is een goede PH van groot belang.  Als standaard kalk gebruiken wij Ankal / limkal natte kalk. Deze kalkmestof bevat vooral calcium en hebben wij standaard op voorraad liggen. Mocht u een kalkmeststof met magnesium wensen dan kunnen wij op aanvraag Miramag kalk leveren. 
Direct contact Pekkeriet Dalfsen B.V.
Rietmansweg 5
7722 KK Dalfsen
0529 435 050
info@pekkeriet.nl
Of stel hier meteen uw vraag

Maak eenvoudig een afspraak met ons. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.