Onderhanden projecten

Uitbreiding terrein Mestebeld Lemelerveld 2018/2019

Bij Mestebeld in Lemelerveld hebben wij de complete aanleg van hun terreinuitbreiding verzorgd.
Tijdens het project hebben wij de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

- Grondwerkzaamheden t.b.v. de nieuwe opslag hal
- Grondwerkzaamheden t.b.v. de nieuwe werkplaats
- Grondwerkzaamheden t.b.v. het nieuwe kantoor
- Terreinophoging en aanleg nieuwe stelconplaten 14.000m2 .
- Aanbrengen gescheiden rioleringsstelsel
- Aanbrengen OBAS (olie benzine afscheider) met een capaciteit van 20 liter per seconde goed voor een terreinoppervlakte van 20.000m2
- Realiseren Bergingsvijver met stalen damwand.
- Aanpassen bestaand straatwerk
- Aanleg nieuw straatwerk bij het kantoor.

In nauwe samenwerking met de klant hebben wij dit mooie project naar volle tevredenheid uit kunnen voeren.


kulturhus de Spil Nieuwleusen - Augustus 2017

Net voor de bouwvak zijn wij begonnen met het bouwrijp maken van het terrein de Spil in Nieuwleusen. Op dit terrein komt in het bestaande voormalige Rabobankgebouw het ''kulturhus''. Naast dit gebouw wordt een nieuwe school, en twee nieuwe sporthallen gebouwd. Wanneer het bouwrijp maken klaar is gaan wij beginnen met het grondwerk, grondverbetering en riolering ten behoeve van de nieuwbouw.
 

Speedwaybaan Veenoord - mei 2016

Ongeveer 60 jaar geleden is door Alteveer sport en recreatieterreinen Dalfsen de speedwaybaan in Veenoord aangelegd. Al die tijd is er nooit echt groot onderhoud aan gepleegd. Maar nu was het toch noodzakelijk een harde storende laag in de onderbaan te doorbreken en de hele baan weer opnieuw in profiel te brengen. Met de expertise van Alteveer en Pekkeriet hebben wij dit project aangepakt. Doormiddel van een asfaltfrees ( van Freesmij Ommen ) hebben we de storende laag doorbroken en met onze sportvelden kilver met dubbelelaser met hoge nauwkeurigheid weer 100% vlakgemaakt. Deze baan wordt tevens gebruikt door de IJsvereniging Veenoord.
 

Nieuwe Rundveestaal voor M. v.d. Kamp - mei 2016

Aan de Peezeweg in Oudleusen wordt een nieuwe rundveestal met werktuigen berging gebouwd. Hiervan hebben wij het complete grond, riolering en straatwerk in opdracht. half mei zijn we met het grondwerk van de rundveestal begonnen. De eerste kuil plaat is al reeds aangelegd zodat de eerst snede gras op die nieuwe locatie voor van der Kamp ingekuild kan worden.


Hof aan de Vechtstraat - januari 2016

In het zuidoostelijk deel van de kern van Dalfsen, is de ‘Welkooplocatie’, tussen de Vechtdijk en de Vechtstraat, herontwikkeld. Dit terrein, een unieke locatie in Dalfsen, ligt na de sloop van het voormalige pand van de Welkoop al jaren braak. op deze locatie zijn tien woningen gesitueerd, passend in de bestaande dorpsbebouwing.
Voor Bouwbedrijf Bongers uit Dalfsen hebben wij het grondwerk en rioleringswerk uitgevoerd en hebben nu ook het straatwerk van het binnen terrein in opdracht gekregen.
Bij de aanbesteding voor de herinrichting van de Vechtstraat zelf, door de gemeente Dalfsen kwamen wij ook als meest gunstige uit de bus.

Direct contact Pekkeriet Dalfsen B.V.
Rietmansweg 5
7722 KK Dalfsen
0529 435 050
info@pekkeriet.nl
Of stel hier meteen uw vraag

Maak eenvoudig een afspraak met ons. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.